Alla inlägg den 21 juli 2008

Av Catharina - 21 juli 2008 16:54

Ojoj, vilken jobbig eftermiddag detta vart då, jag hatar Active Sync och denna jäkla i780:n,, Usch, jag blir galen... Är lugnt, är bara inne på min 35:e minut med detta problemet... =(

Övertid vankas för Catta..

Av Catharina - 21 juli 2008 09:44

Japps, då var det återigen en ny vecka, måndagmorgon.. För ovanlighetens skull så känner jag mig utvilad, brukar alltid vara tvärtom tycker jag, brukar vara trött till tusen på måndagmornar..

Helgen har varit helt okay, för när jag kom hem på lunch på fredag så låg min säsong 1 av Grey's i brevlådan.. Så ni kan ju bara gissa vad jag har haft för mig med ihelgen.. =) Drog igenom den första skivan redan på fredagkväll =)


På lördagmorgon drog man iväg till Hede, var hundutställning och marknad där, hade ju ganska tur med vädret, var jättefint på morgonen när man vakna, så man hoppade i kjol och linne.. När vägen mot Hede började närma sig sin ände, började det molna på.. Skoj Skoj,, Hade ju inte med några andra kläder heller.. Men som mest var det varmt och skönt iaf..

Bellan hade en intessant dag iaf, så otroligt mycket hundar, tror det var 65-70 anmälda till utställningen.. Och sen var det ju mer därtill.. =)


Dom hade även Helikopeterturer där, 300:- för typ 6 minuter, det är 50 kronor minuten det, skaplig timpenning.. Haha.. Ja jag åkte iaf., Var skitskoj.. Såg hela Hede från ovan,, Sedan åkte han följde han ljusnan, snabbt, lågt och man låg nästan på sidan då Ljusnan svängde.. Var en otrolig upplevelse.. Blev helt fnittrig.. Mmm, verkligen värt pengarna..

Kommer att ladda upp lite bilder här sen med..


Peace Out.

Ovido - Quiz & Flashcards