Alla inlägg den 17 juli 2008

Av Catharina - 17 juli 2008 16:12

Hihi,,, Fick ett väldigt roligt mail nu när man är så down...





Hej Chatarina!

Vi vill meddela dig att din order idag har levererats ut från vårt lager, vilket innebär att du bör ha leveransen nästkommande arbetsdag.

Det som levererats till dig är följande:
ArtikelnummerAntalBenämning20005674501DVD - Greys Anatomy - Sä






Och det innebär imorgon Fredag.. Helgen och Grey´s.. Kan inte bli bättre...


Puss på Er..

Av Catharina - 17 juli 2008 15:27

Ojojoj, vad jag är seg idag, känns som tiden står still, denna dagen har varit ovanligt trög och seg.. Och nu är det ingen här som livar upp stämningen heller.. Som förut.. =(

Har precis haft lunch, eller ja lunch och lunch kan man väl inte kalla det precis, stressa hem, insåg att det inte fanns någon mat hemma, ut med vovven en snabbis, upp till mor och kolla om hon hade någon mat som går fort, joo, en creeps med champinjonstuvning, smällde in den i mikron tills det började poffa.. ut med den, in i käften, Arrrhh,, Snorhett.. Kunde inte äta på 10 minuter,, Efter många om och men så hade den slunkit ner, Var jag mätt ?? Nej.. Åkte hem igen, till ja, ingen nytta, för det fanns ju ingen mat där förut, skulle det ha flygit dit mat under tiden jag var där eller ??? Pucko.. Bara åka tillbaka till jobbet och äta nåt päron.. Haha.. Kul, med tanke på att jag inte åt någon frukost heller.. Nee.. Inte undra på att man är trött och slö, har ju för tusan inte fått i sig nån energi idag..




Ovido - Quiz & Flashcards