Alla inlägg den 16 juli 2008

Av Catharina - 16 juli 2008 17:10

Nu är det bara 50 minuter kvar tills även denna dagen är avklarad, och en dag närmare helg.. Skönt..

Ska iväg och hämta Rasmus när jag har slutat, och dragit i mig den tidignämnda färdigrätten, hehe, vi ska iväg och fiska som det lät,

Men det är klart, han är ju väldigt låst när han har två armar i gips, kan inte vara skoj.. Lider med dig doodin..

Ringde igårkväll och skulle höra vad han ville ha för kvällsis, Chockladpuffar skulle det vara, skönt att ha en anledning att köpa dom för en gångs skull..

Sen blir det nog att hyra en film och krypa ner i soffan och bara mysa.. Nu har man också anledning att hyra animerade barnfilmer.. Hehe, känns juh lite muppigt annars juh..

Men jag måste villigt erkänna, är en sucker för Disney, när vi bodde i huset förut och skaffa en sån där boxer så kunde man ju få hem bara Robert eller Robert med tillval, Robert fick komma men även då Disneychannel.. hehe..


Well Peace Out

Av Catharina - 16 juli 2008 15:30

Har varit helt lyrisk sen jag var på Konsum och handla i förrgår, köper man 2 st Felix färdigrätter så får man Grey's Säsong 1 för endast 99 kr. =) =)

Ordinarie pris låg på 299 kr, värsta kapet. Så igår susa man iväg och brände sina sista små kronor på en sån låda. Har reggat beställningen idag, man skulle skriva in EAN-koderna och få en kod som man sen skulle ange på cdon.com, gjorde det, gick till kassan. Då var det sommarrea på Säsong 1 så den kostade bara 129.-

Jaaa, men vad snällt, fick 30:- rabatt istället för de 200 som det stod på foldern... HumHum,, Men man slapp juh fraken också iof..

Jaja, 1-3 arbetsdagar skulle det ta, hoppas verkligen att den kommer innan helgen,, 9 avsnitt Grey's, ja tack.. =) 9 härliga timmar..


Haha, insåg precis hur jävla lam och lat jag lät där.. *asg*



Ovido - Quiz & Flashcards