Alla inlägg den 11 juli 2008

Av Catharina - 11 juli 2008 11:18

Av Catharina - 11 juli 2008 10:54

Nu sitter man här på jobbet, klockan är snart 11, och jag är hungrig som bara tusan.. Går på nån jäkla diet nu.. Ska ju ta och tatura mig, och tänkte att man kanske skulle försöka få en lite mindre mage tills dess, med tanke på att det är där den ska sitta.. Men det är 1 timme kvar tills lunch nu iaf.. Hoppas hoppas det går fort.. Min mage är mycket upprörd nu och bara morrar åt mig.. Hade jag också gjort om jag var den, man är ju lite knäpp om man börjar på dieter,, Men orka vänta och gå den vanliga vägen då.. Neee...

Men ikväll blir det mums iaf, ska äta fruktsallad.. Och mycket,, Mums mums.. Och det är faktiskt nyttigt, för jag har ingen sockerlag, bara jordgubbar, bananer, färska hallon och blåbär.. Mums..


Trött är jag också, har varit suttetrött hela veckan, igår försökte jag titta på Ghostwhisperer som började kl 21, jojo, vakna till kl 21.50 och hade inte en susning om vad som hänt.. Kul, men jag fick ju mig en liten powernap innen Hells Kitchen började iaf, Gordon är ju grym han.. Gillar det programmet..


Well, Peace Out...

Ovido - Quiz & Flashcards