Alla inlägg under oktober 2008

Av Catharina - 10 oktober 2008 10:32

Var in på jobbet en sväng igår på eftermiddagen och skulle beställa ett nytt spel till mitt Wii, vart  Super Smash Bros Brawl. Längtar tills det kommer, men jag mitt dumma nöt trodde att jag skulle hinna få det ihelgen om jag beställde igår, onsdag,, Jo det kanske jag hade fått om så var fallet, men igår var det dock torsdag.. Så det kunde ju jag bara glömma..

Annars hade det blivit en helg helg av Wiiande.. =) Men jag får vänta så fint till nästa vecka..

Nä nu slutar man snart, om typ 13 minuter.. Skönt, då ska jag iväg och köpa mig en kycklingrulle, mums mums ska det bli iaf..

Ha en trevlig helg folket, så hörs vi på måndag..


Over and Out,,

Av Catharina - 10 oktober 2008 09:41

Blir bara så jäkla less på mig själv, var juh klar att åka till sveg 08.15 imorse, börjar ju kl 9, japp, ska bara packa väskan så cigg, telefon, tändare, kort är med, åsså ja bilnycklarna så klart, hittar jag bilnycklarna ???

Nee, så klart inte.. Nä, men den ligger väl i jackfickan då, går igenom alla mina jackfickor utan någon lycka, letar på bordet, vid spisen, golvet, nää helt spårlöst borta, går t.o.m ner i bilen och kollar om jag glömt att låsa så att nyckeln är kvar där, men nee,,

Får panik och springer runt runt runt, letar i blomkrukor och tamefan allt, vem vet, kanske har gått i sömnen och lagt dom på något helknasigt ställe,, Nee, hittar dom absolut ingenstans..

Får panik, har heller inga pengar på telefonen för att ringa och säga att jag blir sen, hela morgonen var helt jäkla hopplös.. Klockan är nu 08.45,

Nene, då lägger vi tillbaka väskan i hallen, jaha, där är juh dom jävla nycklarna, fel att kolla under väskan det första jag gör då, mitt pucko..

Jaha, kommer ner till bilen vid 08.50, hade jag bara kollat under den jävla väskan hade jag sluppit lega i 150 och kommit 5 minuter sent..

Men men, Catta i ett nötskal helt enkelt..

Av Catharina - 9 oktober 2008 09:38

Haha, fan vad full i garv jag vart när jag satt i bilen påväg till jobbet imorse.. Morgonens ämne var drömmar och drömtydning.. haha, kom genast och tänka på den drömmen jag hade om den gigantiska geten, när jag skrek rakt ut, ordagrant flög ur sängen föll hårt i golvet, (konstigt när man kastar sig raklång ut) skrek ännumer för att sen i ren panik kräla upp i sängen igen, och bara ligga och skaka av rädsla.. Men det sjukaste av allt med det drömmen var ju att jag var lixom vid medvetande, men ändå totalt borta, annars kan man ju inte göra något så sjukt..

Av Catharina - 7 oktober 2008 10:50

Herregud, nu slutar man om tio minuter igen här, hinner knappt komma hit innan man ska hem igen.. Men jag ska försöka skriva en liten snutt här innan jag ska hem och gå en långpromenad med killarna, Bellan och Arro såklart, vad trodde ni, men jag undrar hur det kommer att gå jag, har inte gått med dom tillsammans förut, bara var och en för sig.. Och Arro är som sagt bara en liten valp med damp. Som man även ska vara hundvakt åt nu i två dygn,, Wish me Luck.. Ska ut och hämta honom nu,,


Peace Out..

Av Catharina - 3 oktober 2008 10:42

Halloj Halloj Halloj...


Jaha, då var ännu en vecka avslutad och det är fredag igen.. Skönt Skönt.. Så nu blir det bara hem till en skön säng och ligga och titta på tv resten av eftermiddagen.. Haha, ja jag har en anledning, det är det ruggiga vädret som spökar, är det regnigt, grått och trist så får man bara ligga inne och mysa,, Faktiskt.. =) Kommer väl dorma av där under det varma duntäcktet.. Trodde inte att det var sant när klockan dorma igång  06.45 imorse, ville bara ligga kvar, hela dagen.. Haha, fan vad jag låter lat märker jag.. Men det är jag idag, erkänner..

Och sen måste man ju passa på att slappna av också när man väl kan.. Har haft Arro nu i två dagar, en finsk stövar valp, som dessutom har damp, jo jag vet att han är valp och att dom är livliga, har själv haft och har en valp, så ja jag vet, men jag lovar, det finns verkliga tendenser av damp i Arro,, SÅ dryg, men idag är man ledig, skönt skönt..

Nu är det bara 8 minuter kvar av denna dagen, så det är väl dags att runda av och åka iväg och få sig något ätbart, har bara ätit 2 äpplen idag, så magen är lite högljudd just nu faktiskt..


Have a nice weekend you All..

Av Catharina - 1 oktober 2008 09:27

Ja, så har man den vanliga nitlotten i arsle som vanligt, att det kan gå så jäkla dåligt på en och samma gång, började igår när bilen skulle brumma hem ifrån Sveg, kommer lite drygt halvvägs hem, vad händer då då, jodå bensastopp så klart.. Vilket resulterar i att man får en liten kvällspromenad, i bäckmörker, utan varken lampa eller reflecks, drygt en mil längst storvägen.. Det är ju verkligen jätteskoj när långtradarna går skytteltrafik där.. Javisst, anländer vad jag tror är typ drygt en timme senare, kanske 1 ½, hade ju inte direkt promenadskor på mig heller.. =P

Tror ni att mina vader mådde bra imorse när man vakna eller ?? Nee, inte direkt, och kallt som fan var det, men hade man tid och elda eller, nee inte det heller, var bara att göra allt klart, springa över till Petra, låna hennes bil, köra till min bil, köra tillbaka hennes, och sen ta min till Sveg, suck,. Och att köra till sveg gick ju inte heller lindrigt, fick två bensastopp på vägen där med,, Hade ju en halvliters petflaska som inte var sönderklippt, så först fick man hälla över bensin från dunken till petten och sen in i bilen, halvliter för halvliter, vilket resulterade i två bensastopp, ett utanför Glissjöberg och sen ett aldeles utanför Svegskrogen på busshållsplatsen där.. Pinsamt värre, svar ja..

Väl inne i Sveg, ser man ett tjockt rökmoln, Jaha, då brinner Fyrfasen huset, halva är typ uppbrunnet,,

En vanlig dag i en flickas liv.. Haha.. Men nu sitter jag iaf på jobbet, är ashungrig, men jag har ju inte hela dagen kvar, slutar ju om 40 minuter,,


Over And Out

Ovido - Quiz & Flashcards