Alla inlägg under oktober 2008

Av Catharina - 20 oktober 2008 11:36

Egentligen vill jag flytta härifrån, egentligen inte.. Men jag känner att man måste juh liksom komma bort, se nå annat.. Blir lite less på sveg, sveg, sveg också juh..

Det jag har tänkt på är juh endast Stockholm, gillar juh storstäder.. Eller goa göttelaborg elle.. Det är en så himla fin stad, eller så vill jag flytta till västkusten, typ halmstad eller så.. Eller skåne, där är det också så himla fint, iaf på sommaren, vintern är väl ingen höjdare men..

Så hänger ni med mig nu, jag vill flytta fast ändå inte, flyttar ja, ska jag även bestämma vilken av alla dessa platser jag ska välja på..

Blir juh helt vill i huvudet.. Vad säger ni ?? Haha, ni kanske har ett femte eller sjätte förslag, så jag blir ännu mer vill.. Haha..

Av Catharina - 17 oktober 2008 14:19

Trevlig Helg allt folk, Nu ska jag hem och softa och äta lite go mat... =)

Av Catharina - 17 oktober 2008 11:22

Haha, vet inte vad som hände, men det var bara rubriken som vart sparad, haha.. Så typiskt mig, vet inte hur jag lyckas med allt.. Men idag var jag på jobbet 09.43, och jag börjar juh kl 10 idag, så det är riktigt duktigt av mig, i vanliga fall brukar jag alltid komma inspringande, om inte några minuter över, iaf så jag hinner se klockan slå över till prick medans jag loggar in.. Haha.. Men idag hann jag att gå och lämna mina saker, ta en kopp kaffe och en ryk, och ändå när jag kom in hade jag 6 minuter på mig, kändes ganska bra faktiskt.. Ingen stress..


Av Catharina - 16 oktober 2008 10:09

Är så less på ditt crap nu.. Fan ge dig.. Jag orkar inte detta mer... Det måste du förstå...

Av Catharina - 15 oktober 2008 12:16

Allt verkar juh vara bra nu iaf, Bellen fick ris igår, man märkte att han var jättehungrig, han gick på aktivitetsbollen, på alla sina ben, när han väl låg så låg han bara och stirra på en, då märkte man verkligen vad han ville.. Så vi koka lite ris åt honom, han fick 3 små portioner igårkväll, allt small i fort, har dom varit dålig i magen och spytt ska man juh bara ge dom små portioner åt gången, så att dom inte ska spy upp det igen av reflex, men ingenting kom upp igårkväll eller under natten, så nu verkar allt tack och lov bra igen.. Imorse var han pigg som tusan och sprang och hämtade alla sina leksaker om vart annat, var så himla kul att se, att se han så pigg,, Är så Glad.. =)

Igår hade mina spel kommit också, har ju som sagt beställt Smashios och Galaxy, men Galaxy har jag inte råd att hämta ut än, så det får vänta tills lönen har kommit, men det är juh snart så det blir nog bra.. =)

Ja, och nu har tammetusan zap legat nere hela dagen, dvs, man ligger en sisådär 9 loggar back.. Får se om den kommer igång innan kl 14 då arbetsdagen är slut för min del..


Over And Out..

Av Catharina - 14 oktober 2008 13:29

Nej Nej Nej...

Fick nyss ett samtal, Bellan har spytt igen,, två gånger, är bara grönt slem, har juh inte vågat gett han någon mat när han är som han är så han verkligen ska få tömma sig och må bra igen så att det inte bara fortsätter.. Men det fortsätter juh, han dricker knappt vatten, precis som förra gången, så denna gången är det antagligen så att det blir operation igen..

Fan, jag orkar inte med något sånt här igen, förra gången var det så illa så att dom visste inte ens om han klarade av sövningen.. Så nu blir det en tripp till Hede när jag slutar, för en röntgen.. Får vi se hur det ser ut därinne.. Men det kan man heller inte lita på, förra gången, första gången dom röntgade honom så sa dom, nee det är ingen fara, han har nog bara svalt en liten benbit, ge honom lite sparris så kommer det nog ut snart.. Jojo, han vart juh bara värre och värre.. Åkte in akut igen, ja då vart det juh operation på en gång..


Vill inte, Vill inte, Vill inte...

Orkar inte detta nu,,,

Av Catharina - 14 oktober 2008 10:15

Jaha, vad är det för skit nu då ???

Kollade på 2 ½ men igår, 2 program, trött som fan, men jag kunde juh inte missa My name is Earl som började efter det och varade en timme, mellan de astunga ögonlocken och ryckningarna man får innan man håller på att somna lyckades jag faktiskt ta mig igenom båda programmen ganska bra, så det innebär att jag släckte lyset strax efter 23, var juh tvungen att ut med Arro en sista gång innan natten med, annars hade det nog hänt en olycka,.

Kommer upp igen, frysen som fan (hade ju bara dragit på mig morgonrocken när det bar ut) la mig under ett varmt täcke, låg och låg och låg, kunde faen inte somna.. Somna till typ 5 minuter, var vaken 40, samma visa fram till kl 03.45 då Rebell kommer och puttar mig i armen med nosen, han brukar alltid sova hela nätterna, är inte ens upp och dricker vatten.. Då förstod jag juh att något var fel, bara upp i mörkret börjar leta morgonrocken, hör då hur Rebell börjar spy..

Jaha, greppar morgonrocken, slänger på mig skorna, ropar på rebell och i farten ner för trappen drar jag på mig morgonrocken,, Ut för dörrn, Rebell sätter sig direkt han kommer ut, då var det dags för nummer 2 igen, som mer liknar nummer 1 i ,,

Jaha, är det nu samma skit nu igen eller, blir det ännu en operaton, som än en gång inte täcks av garantin.. Förra operationen gick lixom på nästan 15000 med medeciner och allt.. Känns inte som att det behövs igen.. Stackar lilla ponken.. Får inte mista dig..

Kommer upp igen, pulsen är skyhög och man är ju orolig för hur det ska bli.. Men allt verkar lugna ner sig, han ligger så lugnt och fint bredvid sängen, pulsen och oron har väl gått ner branog vid 05.30, så då släcks tv:n åter en gång,, Håller just på att somna när han får en till kräkattack, denna gången är klockan 05.55,, Och samma visa då, ut fort som bara tusan, men han bara kissar när han kommer ut, en liten skvätt,,

Var tvungen att vara i Sveg vid 9 imorse, så ni kan ju själv räkna ut hur mycket sömn jag har fått inatt, typ max 45 minuter.. Så imorse for man till jobbet i samma smink som igår,, Haha, tur att man kör vattenfast, annars hade jag nog sett ännumer risig ut.. Haha..


Hoppas detta går bra nu Vännen..

Av Catharina - 13 oktober 2008 14:01

Då anlände Arro imorse igen, vilket innebär full fart.. Jaja, dom har juh skoj tillsammans iaf.. =) Fick man en trevlig överraskning när man vakna imorse eller ? Nje, trevlig kan jag inte kalla den, men suprise suprise vart det när man kom in i köket iaf, en stor brun hög som Rebell hade lyckats åstakomma, Mats gav ju Rebell en färsk fårnjure igårkväll, som han i all girighet åt upp så inte Arro skulle få den.. Och det satte ju fart i systemet vill jag lova, vilken stank..


Tack för Mats.. Comming right back at ya..


Får väl se vad Arro lyckas få i sig innan han åker hem imorgon.. =P Haha,, Måste  juh ge tillbaka lite, så han också får sig en suprise..


Nä nu har jag slutat så nu ska jag åka direkt och kolla om något av mina spel ha kommit, beställde juh även Supermario Galaxy.. *hoppas hoppas*


Over and Out..

Ovido - Quiz & Flashcards