Alla inlägg den 22 juni 2008

Av Catharina - 22 juni 2008 13:55

Var till syster på middag idag, vart allt möjligt från stubsmattehoppning med Filip, Se på när Rasmus klipper buskar (Var verkligen tvungen att pusta ut efter att ha jagat Filip och busat på studsmatten i en kvart, vet att det inte låter mycket, men det är verkligen mer jobbigt än det verkar, och då ska vi också tillägga att Catta var bakis) Så att sitta på gräsmattan och titta på när Rasmus klipper buskar lät som en kanonide. Sedan vart det mat, Grillat som sagt, rikigt mums, både fläskfile och något annat kött, sprips, lök, paprika, majskolvar, vitlökssmör och bea... *mums* Sedan var det även eterrätt, mammas hemgjorda goda bakelser, med grädde och glass, och kaffe såklart, mumma värre..


Sen när det skulle cyklas hemåt så började jag svära såklart, för min cykel är en pest att cykla på, Luften går ut däcken direkt, så det man ju får ju lätt mjölksyra av minsta lilla backe, tänk er själv, cykla utan nån luft alls nästan i däcken, samt att sadeln knappt sitter fast, så man får sitta och balansera sadeln så den inte åker fram eller bak, och tänk dig då in en liten uppförsbacke, när man verkligen måste ta i, då åker den där sadeln fram och bak, upp och ner lixom.. Man kan bli ordangrant galen på cykelfan..
Så mamma frågade ju Fredde och hade en sån där metallsåg eller vad det heter så hon kunde såga loss den där skruven som rostat fast, men Fredde tänkte ta tag i det direkt istället.. Med bildbevis..

Ovido - Quiz & Flashcards